Kwlomparades
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Ιστορια μεχρι τωρα

Mon Mar 07, 2022 2:21 pm
Ξεκινήσατε από την πόλη του Waterdeep. Φτάνοντας στο χωριό τιυ Havenhollow σας βρίσκει ένας παλιός φίλος του Γιάγκου με το όνομα Ότιγκ. Σας προσφέρει μια περιπέτεια να πάτε σε αναζήτηση ενός θησαυρού σε μια έπαυλη. Μαζί σας πάει και ένας κληρικός με το όνομα Darlag. Φτάνοντας εκεί διαπιστώνετε ότι η έπαυλη είναι στοιχειωμένη και ο Ότιγκ νεκρός.
Αφού καθαρίζετε την έπαυλη και πηγαίνοντας πίσω, πέφτετε σε καταιγίδα και αναζητάτε καταφύγιο σε μια κοντινή φάρμα. Μετά τη διανυκτέρευση επιτίθονται kobolds στη φάρμα. Μαθαίνετε ότι πιο πριν είχαν επιτεθεί σε ένα χωρικό που μάζευε μανιτάρια με τη γυναίκα και την κόρη του. Ακολουθώντας τα χνάρια τους φτάνετε σε μια σπηλιά όπου κατοικούν κι άλλα kobolds. Η σπηλιά άνηκε κάποτε στο τάγμα των Dragonkights. Εκεί μέσα είχε φτιάξει λημέρι μια αίρεση που είχαν σκοπό να αναστήσουν ένα δράκο θυσιάζοντας την κόρη του χωρικού. Αιχμάλωτη της αίρεσης είναι μια ξωτικίνα μάγισσα με το όνομα Shela η οποία είναι μαθήτρια του πολύ γνωστού μάγου απο το Waterdeep Zalmar. Διακόπτετε την τελετουργία παίρνετε το phylactery και σκοτώνετε ένα μωρό δράκο και καταστρέφετε και 3 αυγά του. Ένας αιρετικός ξέφυγε και αφού βρίσκετε νεκρή τη γυναίκα του χωρικού αποχωρείτε με προορισμό το waterdeep. Φεύγοντας ακούτε μια καρυγή δράκου γεμάτη οδύνη και πόνο και καταλαβαίνετε ότι ο δράκος που κατοικούσε στη σπηλιά ανακάλυψε το νεκρό μωρό και τα τα σπασμένα αυγά.

asxetos likes this post

avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 3

Tue Mar 15, 2022 6:59 pm
Φτάνετε στην πόλη του Waterdeep, χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα.
Εκεί πέρα, ο Yagos λαμβάνει πρόσκληση για τους αρραβώνες του φίλου του, Duncan μετά από 3 μέρες. Στο ενδιάμεσο το μόνο αξιόλογο που συνέβη, είναι ότι μπλέξατε σε ένα τσαμπουκά σε ταβέρνα, όπου κατέληξε με τον Orkan στις λάσπες απ' έξω με πληγωμένη αξιοπρέπεια και τη φρουρά να επεμβαίνει για να λύσει τη φάση.
Στη δεξίωση (που ο Orkan δεν ήταν καλεσμένος), ο Yagos μαθαίνει ότι ο γιος του φίλου του πατέρα του Tony Silverhand έχει μπλεξίματα με ναρκωτικά και χρειάζεται τη βοήθεια σας, επειδή είναι άρρωστος και δε θέλει ο Tony να γίνει σούσουρο. Φτάνοντας στο σπίτι του, πηγαίνετε στο δωμάτιο του γιου του (Abbot) και ακούτε κραυγές και γρυλίσματα. Ανοίγετε την πόρτα και βλέπετε ένα wererat. Καταλαβαίνετε ότι μάλλον αυτός είναι ο Abbot και κατορθώνετε να τον αφήσετε αναίσθητο. Παρατηρείτε ότι έχει πανσέληνο και μόλις ξημερώνει επανέρχεται σε ανθρώπινη κατάσταση. Μετά από αρκετή ώρα μαθαίνετε ότι τον έχει μπλέξει στην πρέζα μια κοπέλα η Jina εδώ και κάνα χρόνο και επίσης του κόλλησε την κατάρα.. Σας λέει που μπορείτε να την βρείτε και τον πάτε σε ένα ναό ώστε να αφαιρέσουν την κατάρα.
Βρίσκετε την Jina σε μια κακόφημη γειτονιά και την ακολουθείτε σε μια αποθήκη. Εκεί βρίσκετε μια καταπακτή που οδηγεί στους υπονόμους. Μετά από εξερεύνηση, φτάνετε σε μια μεγάλη αίθουσα, όπου ένας τύπος (Magreb) κάθεται σε ένα θρόνο και αυτοαποκαλείται βασιλιάς των υπονόμων. Μαζί του είναι άλλοι 2 τύποι και η Jina. Δεν αργεί να ξεσπάσει μάχη καισκοτώνετε τους 3 (η Jina δε συμμετείχε στη μάχη) . Η Jina σας λέει ότι την είχε βάλει ο Magreb να κολλάει κατάρα σε άλλους με αντάλλαγμα stuff.
Ψάχνετε το μέρος βρίσκετε μια κρυφή πόρτα, που οδηγεί σε ένα θάλαμο κελιών. Εκεί υπάρχουν 5 κελιά. Τα 3 είναι άδεια, στο 1 υπάρχει ένα πτώμα ενός νεαρού και στο άλλο είναι ένα halfling (Sorilar) σε κακή κατάσταση. Μιλώντας μαζί του ο Fal μαθαίνει ότι είναι μέρος του Thieve's Guild και τον είχαν στείλει εκεί με σκοπό να σκοτώσει τον Magreb, αλλά δυστυχώς γι αυτόν απέτυχε, τον συλλάβανε και τον βασανίζανε, βάζοντας έναν πόντικα να τον δαγκώνει κάθε μέρα και μετά ερχόταν ένας ιερέας και τον θεράπευε. Φεύγοντας, παίρνετε μαζί την Jina, την πάτε στο ναό για θεραπεία και φωνάζετε τη φρουρά για να τους δώσει πληροφορίες για την υπόλοιπη σπείρα των ναρκέμπορων.
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 4

Wed Mar 30, 2022 3:11 pm
Στο Waterdeep, γνωρίζετε 2 νάνους που σας είπαν ότι σε ένα δάσος στο δρόμο για τη Mirabar, ένα βράδυ που κατασκηνώνανε είχανε κάτι περίεργα οράματα. Επίσης ένας κληρικός του Kelemvor, σας είπε ότι κοντά σε αυτό το δάσος υπάρχει ένας πολύ παλιός ναός του θεού, που λειτουργεί και σαν νεκροταφείο. Εκεί έχουν εμφανιστεί νεκροζώντανοι.
   Φεύγετε με τους νάνους και τον κληρικό. Αποφασίζετε να εξερευνήσετε τι γίνεται στον ναό. Εκεί σας υποδέχεται ένας υψηλόβαθμος ιερέας ονομάτι Doomguide. Σας εξηγεί την κατάσταση και ότι πιθανώς για την όλη κατάσταση ευθύνονται κάτι αρχαίοι προβολείς που ανάβουν μόνο με έναν ειδικό συνδυασμό 2 αντικειμένων. Σας υπόσχεται μια αμοινή σε gold pieces αλλά και ότι βρείτε μέσα δικό σας.
   Αφού μπαίνετε μέσα, σας κλειδώνουν. Μετά από αρκετή περιπέτεια και αρκετές μάχες με διάφορα ζομπια κλπ, φτάνετε σε μια κλειστή πόρτα όπου ακούτε φωνές. Μπαίνετε μέσα και βρίσκετε 3 άτομα που έχουν πάει για τυμβωρυχία. Κλείνετε συμφωνία να μοιραστείτε ότι βρείτε από κει και μπρος. Σας λένε ότι είναι απο το Baldur's Gate.
   Με τα πολλά φτάνετε στην κεντρική κρύπτη όπου πετάγεται μέσα από μια σαρκοφάγο ένα φλεγόμενο κρανίο, δημιούργημα κάποιου σκοτεινού μάγου. Μετά τη μάχη, μέσα σε όλα τα υπόλοιπα βρίσκετε και ένα αρχαίο βιβλίο αφιερωμένο στον Kelemvor. Επίσης ανακαλύπτετε μια έξοδο προς το νεκροταφείο, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσαν οι ιερείς. Από εκεί ξεπηδούσαν τα ψοφίμια και την πέφτανε στους ταξιδιώτες. Οι τυμβωρύχοι εκεί σας χαιρετάνε και σας ζητάνε να μη πείτε στο παπαδαριό ότι ήταν εκεί. Επιστρέφετε το βιβλίο και ο Doomguide σας ευχαριστεί θερμά και σας λέει ότι θα δώσει σήμα σε όλους τους ναούς του Kelemvor να σας ξηγιούνται.
   Φεύγετε από το ναό και πάτε στο δάσος που σας είπαν οι νάνοι. Εκεί μετά από μια περίεργη συνάντηση με ένα faerie dragon και έναν ντόπιο ranger, βρίσκετε ένα σάπιο δέντρο με μια μεγάλη κουφάλα. Μπαίνετε μέσα και βρίσκετε μια πολύ άρρωστη δρυάδα, που σας λέει ότι κάτι έχει σαπίσει τις ρίζες του δέντρου. Φτάνετε στη ρίζα, όπου είναι μαύρη και άραχνη και την ισιώνετε. Ακούτε τότε μια φωνή, που αυτοπροσδιορίζεται ως Miglibirg και σας λέει ότι του χαλάσατε τη φάση, γιατί θέλει να καταστρέψει το δάσος. Μετά από μια στιχομυθία, καταλαβαίνετε ότι έχει έρθει από μια άλλη διάσταση, πιθανώς διαβολικής φύσεως αλλά φεύγει πριν μάθετε πολλά. Επιστρέφετε στη δρυάδα και τη βρίσκετε να έχει ήδη ξανανιώσει. Σας λεέι ευχαριστώ και σας προτείνει παρτούζα αλλά επειδή είστε γκεη αρνείστε
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 5

Thu Mar 31, 2022 7:47 pm
Φεύγοντας από το ναό, κατευθύνεστε βόρεια, όπου το δάσος φαίνεται πιο σάπιο και άρρωστο. Μετά από πολύ κόπο φτάνετε σε ένα βάλτο. Τον διασχίζετε με αρκετή ευκολία και διακρίνετε έναν πύργο μέσα στη μέση του βάλτου. Ο πύργος ξέρετε ότι άνηκε σε έναν παλιό στρατηγό(Harran) που ξεκίνησε να τον χτίζει πριν περίπου 200 χρόνια. Όλοι τον λέγανε τρελό που ξεκίνησε να φτιάχνει πύργο στη μέση του βάλτου. Με τα πολλά κατόρθωσε να τον χτίσει αλλά τότε επιτέθηκε ένας πράσινος δράκος σκοτώνοντας σχεδόν τους πάντες μαζί και την κόρη του. Όταν η γυναίκα του έμαθε ότι πέθανε η κόρη του πήδηξε από την κορφή του πύργου. Τότε αυτός κλείστηκε στον εαυτό του και άρχισε να μελετά τρόπους να τις φέρει πίσω στη ζωή.Το imp που είχατε συναντήσει στο σάπιο δέντρο επανεμφανίζεται και σας προτείνει να βρείτε ένα αντικείμενο που ανήκει στον αφέντη του και βρίσκεται μέσα στον πύργο.
Φτάνετε εκεί και σας επιτίθεται από την κορυφή ένα γκομπλιν. Κατορθώνετε να το φάτε και μαζί κάποια ακόμα που ήρθαν να βοηθήσουν. Μετά από διάφορες συναντήσεις με διάφορα τέρατα στον πύργο φτάνετε στα υπόγεια όπου έχετε μια σύντομη μάχη με ένα νεκροζώντανο μάγο και κάτι ζόμπια. Αυτός κατορθώνει να ξεφύγει αλλά ο Φαλ φοράει στον σκελετό της κόρης του ένα μπρασελέ που είχατε βρει. Τότε το πνεύμα της επανέρχεται και του λέει ότι ο πατέρας της έκανε μια συμφωνία με ένα διαβόλι να τις επαναφέρει στη ζωή. Τον φώναζει και έρχεται και ο Φαλ τον ρωτάει ποιο είναι το όνομα του διαβόλου.
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 6

Thu Apr 21, 2022 6:11 pm
Τελικά δεν ξέρει το όνομα του διαβόλου, χρησιμοποίησε ενα talisman για να έρθει σε επικοινωνία μαζί του. Ζήτησε να μείνει για πάντα με την κόρη και τη γυναίκα του. Τελικά τον σκοτώνετε και ελπίζετε να έχει λυθεί η κατάρα, εφόσον τα πνεύματα αποχωρούν. Γυρνάτε στον ναό του Kelemvor και ζητάτε από τους παπάδες εκεί να πάνε να κοιτάξουν.
 Σας έρχεται και ένα κάλεσμα από τον Zalmar, τον αρχιμάγο από το Waterdeep. Αυτός σας ζητάει να πάτε στα monshea για να του φέρετε τους αδένες και τα μάτια μιας δρακονίδας που ζει σε ένα ηφαίστειο. Με την ευκαιρία, μπορείτε να βρείτε και έναν φίλο του, τον Tillius που έχει χαθεί από προσώπου γης.
 Φτάνετε στην πόλη του Redkeep, όπου διοργανώνεται ένα φεστιβάλ. Λίγο πριν δέσει το πλοίο στο λιμάνι, ο γιος του καπετάνιου σας λέει ότι δεν κατεβαίνει, γιατί πριν κάτι μήνες είχε δει ένα φάντασμα (ή κάτι τέτοιο, δεν ήταν πολύ ακριβής στην περιγραφή). Εκεί συμμετέχετε σε διάφορες αθλοπαιδιές και στο τέλος της μέρας γίνεται ένας σεισμός. Οι ντόποιοι δεν ανησυχούν και σας λένε ότι όποτε το ηφαίστειο είναι ανήσυχο, οι ντόποιοι το ηρεμούν με κάποιο είδος τελετής.
Κάπου εκεί νέκρωσε ο λευτέρας και το λήξαμε.


Last edited by Admin on Thu Apr 21, 2022 6:24 pm; edited 1 time in total
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 7

Thu Apr 21, 2022 6:21 pm
Αφού τελειώνει το φεστιβάλ, ένας κάτοικος σας ζητάει να βρείτε τι έχει απογίνει ο αδερφός του, που είχε πάει να εξερευνήσει το καταραμένο ναυάγιο έξω από την πόλη. Εκεί βρίσκετε ότι τον είχε φάει ένα mimic, το οποίο θερίζετε. Μόλις γυρίζετε μαθαίνετε ότι στο δρόμο για το ηφαίστειο έχει ένα δάσος που κατοικούν ξωτικά και κένταυροι και ίσως εκεί είναι ο Tillius. Στο δάσος τελικά βρίσκετε ένα μισοβυθιμένο ναό, που τον έχουν καταλάβει κάτι φανατικοί λάτρες του νερού. Τον καθαρίζετε και μετά βρίσκετε τον Tillius, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, απλά θέλει την ησυχία του. Επίσης τα ξωτικά και οι κένταυροι τον αποκαλούν τρελό, αλλά απλά είναι εκκεντρικός και έχει για παρέα ένα faerie dragon.
Στους πρόποδες του ηφαιστείου, βρίσκετε ένα χωριό και οι κάτοικοι εκεί λατρεύουν το θεό του ηφαιστείου. Όποτε βρυχάται το ηφαίστειο, κάποιοι κάτοικοι πάνε για το προσκύνημα να εξευμενίσουν το θεό και δε γυρνάνε ποτέ. Κάποιοι κάτοικοι αντιδρούν σε αυτό και ένας συγκεκριμένα ο Gorko σας λέει ότι πρόσφατα πήγε ο αδερφός του που δεν πίστευε σε αυτά αλλά ξαφνικά είδε ένα όνειρο και ένοιωσε επιτακτική την ανάγκη να πάει. Η ιερέας του χωριού πιστεύει ότι καλά κάνουν οι κάτοικοι και πάνε στο προσκύνημα, αλλά δεν εμποδίζει τους ήρωες να πάνε άμα θέλουν.
Τελικά μέσα στο ηφαίστειο βρίσκετε τη δρακονίδα, η οποία αποδεικνύεται ότι χρησιμοποιούσε ένα είδος μηχανισμών για να προκαλεί σεισμούς και κάποιο είδος τηλεπάθειας για να πείθει τους κατοίκους να έρχονται με σκοπό να τους τρώει.
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Re: Ιστορια μεχρι τωρα

Tue Jun 28, 2022 7:45 pm
Αφού πολεμάτε τη δρακονίδα, μετά από μια δύσκολη μάχη κατορθώνετε να την σκοτώσετε και να πάρετε το πτώμα μαζί σας. Φεύγοντας βρίσκετε και κάποιους επιζώντες τους οποίους επιστρέφετε στο χωριό. Καθώς αναρρώνετε και ξεκουράζεστε, επικοινωνεί μαζί σας ο Zalmar. Σας ζητάει να τον βρείτε στη Λουσκάνη. Φεύγετε από τα νησιά και μετά από ένα ήρεμο ταξίδι φτάνετε στη Λουσκάνη. Εκεί πάτε στον πύργο μαγείας γνωστό ως Host tower of the arcane. Εκεί παρευρίσκεστε σε ένα meeting με τον Zalmar και 3 από τους αρχιμάγους. Ο 4ος λείπει σε αποστολή του τάγματος του στο βορρά αλλά τα νέα που στέλνει είναι ανησυχητικά. Ενημερώνεστε ότι στο βορρά τα τέρατα είναι ανήσυχα και αναφέρονται μεγάλες μετακινήσεις προς το νότο, όχι με σκοπό τις επιδρομές αλλά την επιβίωση. Μαθαίνετε και για αναταραχές στο βασίλειο του Obould, που είναι βασιλιάς στο βασίλειο των ορκ. Ο Zalmar σας ρωτάει αν έχετε χρόνο και σας βγάλει ο δρόμος να αναζητήσετε πληροφορίες.
Μετά από αυτή τη συνάντηση πηγαίνετε στο χάνι με το όνομα cutlass. Λίγο μετά την άφιξη σας ο κάπελας κολλάει μια αφίσα που γράφει ότι ο Paddywinkle, ένας έμπορος ζητάει προστασία για ένα ταξίδι στο icewind dale. Τον συναντάτε και σας λέει ότι προσφέρει 100gp στον καθένα, συν ότι φάτε κι ότι πιείτε. Επίσης αν αποδειχτεί ότι είστε ικανοί στις υπηρεσίες σας, αν τον βοηθήσετε με κάποιες δουλειές που έχει εκεί θα αυξηθούν σημαντικά τα κέρδη σας. Σας ενημερώνει ότι αν δεχτείτε την προσφορά του φεύγει αύριο το πρωί.
Επίσης βρίσκετε και τον Caddock έναν γέρο λόγιο, ο οποίος σας λέει ότι έχει στην κατοχή του ένα χάρτη που δείχνει την τοποθεσία ενός παλιού οχυρού των νάνων. Δεν πιστεύει όμως ότι είναι το παλιό οχυρό, αλλά το οχυρό ενός νεκρονάντη του Rakkos. Αυτός παλιά είχε μεγάλη εξουσία και διαφέντευε ένα μεγάλο μέρος της περιοχής. Ο λόγιος σας προσφέρει αμοιβή 250 gp και είναι σίγουρος ότι μέσα υπάρχουν μεγάλα πλούτη. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τα βιβλία που έγραφε ο νεκρομάντης πάνω στις πολεμικές τακτικές, μιας και έχουν τεράστια ιστορική αξία, γιατί μετά από τόσους αιώνες οι σύγχρονοι ιστορικοί ακόμα δε ξέρουν τις τακτικές που χρησιμοποίησε για να κατακτήσει τόσες περιοχές. Επίσης αν βρεθούν μαγικά αντικείμενα με προέλευση από το Nether ενδιαφέρεται πολύ.
Τελικά αποφασίζετε να πάτε στον τάφο του νεκρομάντη. Μετά από μια πορεία 5 περίπου ημερών φτάνετε στην είσοδο μιας σπηλιάς. Μετά απο λίγα μέτρα βρίσκετε μια πόρτα. Την ανοίγετε και μπαίνετε μέσα σε ένα διάδρομο που φαίνεται ότι είναι χτισμένος από νοήμονα πλάσματα και όχι φυσικός σχηματισμός. Με το που μπαίνετε μέσα νοιώθετε ένα αφύσικο ψύχος και μια αίσθηση υπερφυσικού κακού παντού γύρω σας. Πέρα από τα συνηθισμένα τερατάκια που σφάζετε γιατί είστε γαμάτοι, βρίσκετε και το φάντασμα ενός μάγειρα που δεν είναι επιθετικό και απλά σας λέει ότι έχει μια αίσθηση ότι πρέπει να βρείτε τον μπαλτά του και ένα μενταγιόν του Kelemvor. Πιστεύει ότι μόνο έτσι θα μπορέσει να εγκαταλείψει τούτο τον μάταιο κόσμο. Παρατηρείτε ότι σε κάποια από τα δωμάτια το αφύσικο κρύο δεν υπάρχει και μπορείτε να ξεκουραστείτε. Κάποια στιγμή σε ένα δωμάτιο που μοιάζει με εργαστήρι βρίσκετε μια ράβδο διακοσμημένη με ένα περίτεχνο κρύσταλλο στην κορυφή. Ο Yagos την παίρνει στα χέρια του και κατευθείαν αναπτύσει μια αίσθηση ότι είναι πολύ δυνατή και δε θέλει να την αποχωριστεί. Ο Ορκάν πάει να του την πάρει και ο Γιάγκος του επιτίθεται λέγοντας ότι είναι το πολύτιμό του. Ξεσπάει μια μάχη μεταξύ σας που τη λήγει ο Φαλ. Παρόλ'αυτά παραμένει η αίσθηση στους δυο σας ότι αυτή η ράβδος ανήκει στον καθένα ξεχωριστά.
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 8

Wed Sep 14, 2022 10:13 pm
Με τη ράβδο στα χλερια του Φαλ, οι ήρωες μας συνεχίζουν την εξερεύνηση. Ακολουθώντας το διάδρομο φτάνετε σε μια κλειστή πόρτα. Την ανοίγετε και αμέσως νοιώθετε το ψύζος να γίνεται πιο δριμύ και μια αύρα κακίας και μίσους πλανιέται στον αέρα. Μπαίνετε σε ένα δωμάτιο όπου είναι γεμάτο με ταπετσαρίες με δαιμονικά πλάσματα. Στο νότιο άκρο είναι ένας αιματοβαμμένος βωμός από γρανίτη και στο βόρειο ένα αρκετά μεγάλο τραπέζι. Ακριβώς μετά την είσοδο το πάτωμα είναι γεμάτο περίεργους ρούνους που σχηματίζουν ένα κύκλο. Πατώντας τον βλέπετε μια μεγάλη λάμψη και ξαφνικά πετάγεται από μέσα ένα ξωτικό και 1 μουσάτος διάβολος με 3 ιμπς. Μάχη ξεσπάει και το ξωτικό παίρνει το μέρος σας. Άφου λήγει η μάχη μενικητές, ποιους άλλους, το ξωτικό σας συστήνεται σαν Μιχαήλοφ. Με έκπληξη μαθαίνεται ότι έρχεται από το παρελθόν, από μια εποχή που λεγόταν times of troubles, όταν οι θεοί είχαν εγκαταλείψει τον κόσμο. Αυτός και οι σύντροφοι του είχαν έρθει να εξερευνήσουν το μέρος αυτό αναζητώντας πλούτη και δόξα, γιατί ήταν μπακούρια που δε βρήσκανε γκόμενες. Όταν πατήσανε σε αυτό το κύκλο, ο Μιχαήλοφ θυμάται μια λάμψη και το επόμενο πράγμα να βρίσκεται μαζί σας. Αποφασίζει να σας ακολουθήσει μέχρι να βρει μια άκρη. Περνάτε από μια κρυφή πόρτα στο νότιο μέρος και βρίσκεστε σε κάτι σπηλιές. Εκεί πέρα από διάφορα αντικείμενα έχετε μια αψιμαχία μέ κάτι μαντίκορες. Τους θερίζετε με τη γνωστή σας άνεση αλλά ο Μιχαήλοφ βρίσκει κάποιους από  τους νεκρούς από καιρό συντρόφους του.  Βγαίνετε έξω...
  Έξω από τη σπηλιά, σας περιμένουν 2 άτομα με κορμοστασιά ελφ, ντυμένα από πάνω μέχρι κάτω με μαύρα και με κουκούλες και κασκόλ ώστε μόνο τα μάτια τους να είναι ορατά. Δείχνουν να σας περιμένουν μιας κι έρχονται κατευθείαν προς το μέρος σας και μιλάνε απευθείας στον Φαλ. Η προφορά τους μοιάζει κάπως με ελφ. Σας ρωτάνε πως πήγε η περιπέτειά σας και απευθύνονται στον Μιχαήλοφ με τον όρο ξάδερφε. Εσείς δεν τους εμπιστεύεστε παρόλο που σας λένε ότι έρχονται εκ μέρους του αρχηγού του thieve's guild. Πάνω που πάνε να ανάψουν τα αίματα, μιας και η συμπεριφορά τους είναι πολύ αγενής, εμφανίζεται πίσω από ένα βράχο ένα από τα πιο απίθανα θεάματα που έχετε δει. Ένα καραφλό νταρκ ελφ ποου φοράει ένα πλατύγυρο καπέλο στολισμένο με ένα φτερό, πολλά δαχτυλίδια και βραχιόλια τα οποία δεν κάνουν κανένα θόρυβο, ένα κολλητό μπλουζάκι που αφήνει να φαίνονται οι γυμνασμένοι κοιλιακοί του. Σας συστήνεται ως Τζαρλαξλ και σας λέει ότι όντως είναι ο αρχηγός του γκιλντ. Γίνεται κατευθείαν πιστευτός μιας και ξέρει πράγματα που μόνο ο αρχηγός του γκιλντ θα γνώριζε. Σας ρωτάει τι ενδιαφέρον βρήκατε μέσα και πως στο καλό εμφανίστηκε ο Μιχαήλοφ. Σας λέει ότι ενδιαφέρεται ιδαίτερα για αντικείμενα απο το Nether και αναγνωρίζει τη ράβδο ως ένα τέτοιο. Απαιτεί να την πάρει και ο Φαλ του εξηγεί τη φάση που πάθανε οι άλλοι 2. Πείθει έναν από τους άλλους 2 να παρέμβει, αφού τσακώθηκαν για λίγο σε μια άγνωστη προς εσάς γλώσσα. Αυτός ο τύπος, Ομπλόντρα το όνομά του κάνει κάτι σαν σπελ με το οποίο αφαιρεί την επιρροή της ράβδου από  τους 2 φουκαράδες που την πατήσαν. Σας λένε μετά ότι κανονίσανε με τον έμπορο που ήθελε να πάτε βόρεια να σας περιμένει και αποχωρούνε μέσα από μια μαγική πύλη.
 


Last edited by Admin on Wed Sep 14, 2022 10:27 pm; edited 1 time in total
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 9

Wed Sep 14, 2022 10:26 pm
Στο δρόμο για τον έμπορο, σταματάτε σε ένα χωριό όπου έρχεται μια κατσίκα με μια περγαμηνή στο στόμα. Πάει προς τον Γιάγκο, όπου αυτός βλέπει ότι η περγαμηνή είναι ένα ξόρκι για να μιλάτε με ζώα. Αφού καστάρει το σπελ, η κατσίκα σας λέει ότι στην πραγματικότητα είναι ένας ισχυρός μάγος με το όνομα Finethir Shinebright. Σας λέει ότι κατοικεί σε έναν πύργο εδώ κοντά και έχει αφοσιωθει στη μελέτη. Κάποια στιγμή πήρε έναν μαθητευόμενο χαμηλού ταλέντου που τον ζήλευε. Ο μάγος είχε στην κατοχή του ένα πανίσχυρο ραβδί μεταμορφώσεως. Ένα βράδυ ξύπνησε από ένα θόρυβο και είδε τον μαθητή να τον σημαδεύει με το ραβδί, λέγοντας του ότι πολύ καιρό έκατσε βοηθός χωρίς να μάθει τίποτα και τον μεταμόρφωσε σε κατσίκα
Εκείνη τη στιγμή, φτάνει στην πλατεία ένα γιγαντιαίο χαλφ ορκ παρέα με 5 λύκους και άλλον έναν γιγανταίο τύπο με κουκούλα από πάνω ως κάτω. Εκείνη την ώρα εσείς συζητάγατε με τον κατσικομάγο για την αμοιβή σας. Το χαλφ ορκ έρχεται προς το μέρος σας και απαιτεί να το δώσετε την κατσίκα γιατί ανήκει στον αφέντη του τον Άχμεντ, ο οποίος είναι ο βοηθός του μάγου. Πριν προχωρήσουν αρκετά οι διαπραγματεύσεις, ο Ορκάν επιδεικνύει τις διπλωματικές του ικανότητες χώνοντας του ένα μπουκέτο. Ο Μιχαήλοφ παίρνει αγκαλιά την κατσίκα και πάει να φύγει αλλά δεν προλαβαίνει να πάει μακριά. Σπαθιά και στιλέτα βγαίνουν από τις θήκες τους, αίμα κυλάει στους δρόμους και μετά από μια δύσκολη μάχη τους νικάτε. Ο κουκουλοφόρος αποδείχτηκε αρκούδα.
  Ο μάγος σας δείχνει πως ακριβώς είναι ο πύργος. Πλησιάζετε και επειδή δεν είστε σίγουροι για την κατάσταση μιας και είναι νύχτα, ο Ντάρλαγκ προτείνει να πάει στα μουλωχτά ο Φαλ που είναι ειδικός. Ο Μιχαήλοφ πάει μαζί του. Ανοίγουν την πόρτα και ο Γιάγκος με τον Ορκάν μπαίνουν μέσα. Ο Ντάρλαγκ κάθεται πίσω καθώς δεν μπορεί να κινηθεί αθόρυβα. Μετά από λίγη εξερεύνηση, βρίσκετε τον βοηθό. Κάποιος σκοντάφτει και καταλαβαίνετε ότι ο μάγος πήρε χαμπάρι ότι κάποιος είναι μέσα. Ρωτάει ποιος είναι εκεί και ο Γιάγκος κάνει νόημα στον Ορκάν να κάνει τον πίθηκο, μιας και έτσι μοιάζουν οι φρουροί. Ανοίγει την πόρτα γκρινιάζοντας για τον ηλίθιο φουρό που τον ενοχλεί. Του έχετε στήσει μια φοβερή παγίδα και γλιτώνει τη ζωή του στο τσακ.  Τρέχει να πιάσει το ραβδί. Σημαδεύει το κρεβάτι και αυτό μεταμορφώνεται σε κάτι σαν δράκο. Μάχη ξεσπάει και ο μάγος πέφτει μαζί με κάποιους φρουρούς. Ο Γιάγκος πιάνει το ραβδί στα χέρια του και το βλέπει να έχει ρωγμές και να φεύγουν μπλε σπίθες από μέσα. Το σπάει. Ξαφνικά νοιώθει τα σωθικά του να εκρήγνυνται και στη θέση του βλέπεται να εμφανίζεται ένα πλάσμα μεγάλων διαστάσεων με πάρα πολλά στόματα που όλα λένε μιμιαμιαμιααιμα ( Σαν εμένα όταν έχω πιει). Τον κλειδώνετε και σκέφτεστε τι να κάνετε...
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 10

Fri Sep 30, 2022 9:03 am
Αποφασίζετε να βάλετε τον μιαμιαμια σε ένα κλουβί και να πάτε μέχρι τη Λουσκάνη, μήπως βγάλει άκρη ο αρχηγός του thieve's guild ή να έρθετε από εκεί σε επαφή με τον αρχιμάγο στο Waterdeep. Τον βάζετε και πληρώνετε τους φρουρούς του κατσικομάγου να τον φυλάνε. Δεν έχετε απομακρυνθεί πολύ από το κοντινό χωριό, όταν σας πλησιάζει ένας τύπος ονόματι Μόρικ που συστήνεται σαν μέλος του thieve's guild και σας λέει ότι ξέρει έναν πολύ ισχυρό μάγο 3 μέρες δρόμο από τον κατσικοπυργο που μπορεί να ξαναφέρει τον Γιάγκο στην πρότερη μορφή του. Αποφασίζετε να τον εμπιστευτείτε και βάζετε ρόδες στο κλουβί του Γιάγκου και ξεκινάτε. Μετά από ένα σχετικά εύκολο ταξίδι φτάνετε σε έναν βάλτο που εκτείνεται όσο εκεί που φτάνει το μάτι. Εκεί ο Μόρικ πάει και σας φέρνει έναν τύπο που είναι πιο κακός και από τον Κούλη. Δε κρύβει το γεγονός ότι σας θεωρεί μιάσματα και κατώτερους. Επαναφέρνει τον Γιάγκο σε κανονική μορφή και μη δείχνοντας και πολύ υπομονή σας αποκαλύπτει το πραγματικό του όνομα και μορφή. Venomfang, ο πράσινος δράκος του οποίου τα αυγά ο Ορκάν την είδε Ρόκυ και τα έφαγε ωμά. Ανοίγει το στόμα του, μαζεύει την ανάσα του και εκτοξεύει ένα πράσινο υγρό. Πόνος και αγωνία σας κατακλύζουν....
Ξυπνάτε με ένα αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας σε ένα μέρος που λούζεται από φως. Βλέπετε ένα τούνελ. Προχωράτε μέσα του και μετά από περίπου 5 λεπτά φτάνετε σε ένα δωμάτιο. Εκεί βλέπετε μια μορφή την οποία δεν αντέχετε να κοιτάτε όπως στέκεται λουσμένη στο φως. Είναι περίπου 2 μέτρα στο ύψος, με μια απερίγρπατη ομορφιά στο πρόσωπο και φτερά να εξέχουν από τους ώμους. Σας συστήνεται ως Μαλόσι, ένας άγγελος. Σας ενημερώνει ότι είστε νεκροί αλλά ο Θεός του Durlag σας έδωσε μια ευκαρία να επιστρέψετε πίσω στο material plane. Σας ενημερώνει ότι ένας διάβολος γνωστός ως Σέλακορ έχει κλέψει από έναν άλλο άγγελο μια κρυστάλλινη μπάλα που περιέχει τις ψυχές της γυναίκας και της κόρης του Harran, του τρελού στρατηγού στου οποίου τον πύργο είχατε πάει σε προηγούμενο quest. Σας λέει ότι πρέπει να ταξιδέψετε στις 9 κολάσεις και να φέρετε πίσω το αντικείμενο. Θα βρείτε εκεί τον Μέρφικ, έναν οδηγό και σας δίνει μια αλυσίδα η οποία αν εκπληρώσετε την αποστολή σας θα σας επιστρέψει πίσω ή αλλιώς θα ταξιδέψει τις ψυχές σας όπου ήταν να πάνε πριν ψοφήσετε.
Συμφωνείτε και φτάνετε σε ένα μέρος όπου είναι πραγματική κόλαση. Φωτιές πέφτουν από τον ουρανό, το έδαφος είναι μόνο πέτρες και στάχτη και η αναπνοή βγαίνει δύσκολα. Μέχρι να προσανατολιστείτε βλέπετε κάτι πλάσματα χωρίς πόδια και χέρια, που μοιάζουν να σέρνονται με τις κοιλιές στο έδαφος να σας επιτίθονται. Τα κάνετε γρήγορα καλά και μετά από λίγο σας πλησιάζει ένας τύπος με χρυσαφένιο δέρμα, ένα gith. Σας συστήνεται ως ο Μέρφικ, ο οδηγός σας. Σας δίνει ένα σακούλι με gems αξίας 7500 gold, το οποίο σας λέει ότι είναι η αμοιβή σας, η οποία το πιθανότερο είναι να χρησιμεύσει σαν δωροδοκίες με τους διαβόλους. Σας λέει ότι οι διάβολοι έχουν κάποιες σταθερές αξίες. Η πρώτη είναι ότι οι διάβολοι έχουν αυστηρή ιεραρχία και είναι πιστί στο λόγο τους. Η δεύτερη είναι ότι είναι κακοί μέχρι τη ρίζα. Θα προδώσουν τα πάντα αν είναι για το προσωπικό τους συμφέρον και είναι σίγουροι ότι δε θα πιαστούν. Η τρίτη είναι ότι ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. 2 διάβολοι της ίδιας φράξιας μπορεί να έχουν τελείως διαφορετική συμπεριφορά, ποτέ μη νομίζετε ότι επειδή ένας φέρθηκε με ένα τρόπο, ένας όμοιος του θα κάνει το ίδιο. Σας λέει ότι όσο είστε εκεί δε ξεχωρίζετε από όλες τις άλλες άτυχες ψυχές που λεχουν καταλήξει εκεί. Οι διάβολοι σας βλέπουν σαν κελύφη και ξεχωρίζετε από τους ζωντανούς μόνο από τη μυρωδιά. Ο ίδιος βρίσκεται εκεί απλά σαν οδηγός και δε θα σας βοηθήσει σε μάχες, καθώς απλά του αρέσει να ταξιδεύει και γνωρίζει το μέρος καλά και του τάξανε και καλή αμοιβή. Σας λέει ότι τα πλάσματα που σας επιτέθηκαν είναι λεμούριοι, τα κατώτερα είδη διαβόλων. Διάσπαρτα σε όλα τα επίπεδα, παίζουν λάκκοι στους οποίους ο κάθε διάβολος μπορεί να πετάξει ένα κέλυφος και να το κάνει λεμούριο. Σας λέει επίσης μεταξύ άλλων ότι κοντά σας υπάρχει μια πόλη, η Darkspine, κι εκεί εθεάθησε τελευταία ο Σέλακορ με την παρέα του.
Ξεκινάτε προς τα κει όταν μετά από λίγο βλέπετε ένα σύννεφο να υψώνεται στον ορίζοντα. Ο Μέρφικ σας λέει ότι αυτό το σύννεφο προέρχεται από έναν διαβολοστρατο σε κίνηση που μάλλον πάει να κανει ντου κάπου και καλύτερα να κρυφτείτε. Κρύβεστε και όντως όταν περνάνε κοντά σας βλέπετε ότι είναι ένα τεράστιο πλήθος διαφόρων διαβόλων που προχωράει. Φτάνετε στις πύλες της πόλης όπου ο φρουρός είναι ένας τρίμετρος διάβολος με ένα ακάνθινο μαστίγιο. Ο Μέρφικ σας συμβουλεύει να παζαρέψετε και αυτό κάνετε. Με μίζα σας αφήνει να μπείτε (κάτι σας λέει ότι είναι έλληνας πολιτικός). Μπαίνετε στην πόλη και κατευθύνεστε σε ένα κωλοχανείο. Εκεί μαθαίνετε ότι αυτός που ψάχνετε έφυγε πριν 3 μέρες νότια, στην Dis. Ο Μέρφικ σας λέει ότι θα χρειαστείτε ένα πάσο και ξέρει που μπορείτε να βρείτε ένα καλό αντίγραφο, μιας αι τα αυθεντικά τα έχουν μόνο οι πραγματικοί υπηρέτες των διαβόλων. Ο Φαλ λέει πάω να δω αν μπορώ να ψειρίσω κανένα και ο πανδοχέας επίσης μπορεί να σας προμηθεύσει. Ο Φαλ μένει με το πουλί στο χέρι και τελικά παίρνετε ένα από έναν διακονιάρη φίλο του πανδοχέα.
Λίγο αφότου έχετε φύγει από την πόλη, βλέπετε να σας περιμένει ένας τύπος, σας συστήνεται ως Κάρικ και σας λέει ότι είναι ένας μαθητευόμενος μάγος, που τον στέλνει ο δάσκαλος του να μαζεύει σπάνια συστατικά στην κόλαση. Σας λέει να έρθει μαζί σας, όσο πιο πολλά χέρια τόσο καλύτερα. Ξέρει ότι ψάχνετε τον διάβολο και προσφέρεται να βοηθήσει. Κάτι πάνω του δε σας αρέσει και απορρίπτετε την προσφορά του. Στη συνέχεια είναι μάχες επί μαχών, περνάτε από διάφορα μέρη και δίνετε αρκετές μάχες, μέχρι που στο βάθος του ορίζοντα βλέπετε ένα τεράστιο ποτάμι....
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 11

Fri Oct 21, 2022 11:16 am
Καθώς πλησιάζετε το ποτάμι βλέπετε ότι είναι στον πάτο ενός πολύ βαθιού φαραγγιού. Μαύρα σαν πίσσα τοιχώματα και λεία σαν πάγος έχουν στο βάθος τους ένα οσρμητικό ποτάμι, που μυρίζει σαπίλα και αποσύνθεση. Ο οδηγός σας σας λέει ότι αυτός είναι ο ποταμός Στυξ. Σας προειδοποιεί να μην αγγίξετε ή να πιείτε το νερό και ότι ο μόνος τρόπος να περάσετε απέναντι είναι μέσω του πορθμείου του Χάροντα. Προχωράτε κατά μήκος του φαραγγιού μέχρι που φτάνετε σε ένα σημείο όπου έχει ένα κόψιμο και εκεί βλέπετε μια μαυροφορεμένη ψηλή μορφή, με μια κουκούλα κατεβασμένη. Το μόνο που φαίνεται από το πρόσωπο του είναι 2 μπάλες φωτιάς εκεί που θα έπρεπε να είναι τα μάτια του. Μια φωνή πιο ψυχρή και από παγετώνα σας λέει ότι πρέπει να πληρώσετε για να περάσετε. Συμφωνείτε και περνάτε απέναντι.
Συνεχίζετε το ταξίδι σας και φτάνετε σε ένα μέρος που υπάρχουν διάσπαρτες τεράστιες λίμνες φωτιάς που μυρίζουν θειάφι. Σε μια από αυτές τις λίμνες βρίσκετε ένα κατατονικό κέλυφος που ζητάει να τον θεραπεύσετε με μαγικό τρόπο. Συστήνεται ως Dumein και σας λέει ότι είχε έρθει με τους συντρόφους του να βρούνε ένα μαγικό αντικείμενο, όμως τον προδώσανε και τον σκοτώσανε. Τώρα το μόνο που θέλει είναι εκδίκηση και το χαμένο dagger του. Την ομάδα τους οδηγούσε ένας μάγος με το όνομα Karris. Εσείς θυμάστε ότι έτσι λεγότανε ο τύπος που προσφέρθηκε να σας βοηθήσει όταν βγήκατε από την πόλη. Μετά από μια μικρή συνέλευση συμφωνείτε αλλά θα ακολουθήσει άοπλος.
Προχωράτε όλο και βαθύτερα στην κόλαση και σιγά σιγά το τοπίο αλλάζει σε ένα μέρος που είναι γεμάτο ποτάμια λάβας. Με δυσκολία καταφέρνετε να περάσετε αυτή την περιοχή, όπου το μόνο αξιόλογο που βλέπετε είναι ένα ομιλών κρανίο που θέλει να το πετάξετε στον Στυξ για να λάβουν τέλος τα μαρτυρια του.
Σιγά σιγά το τοπίο και πάλι αλλάζει και γίνεται ένας ερημότοπος χωρίς ζωή. Μόνο οι τακτικές και τυχαίες εκρήξεις fireballs σπάνε την ηρεμία. Κάποια στιγμή βλέπετε σε έναν λόφο μια ανθρώπινη φιγούρα. Σας παίρνει χαμπάρι από μακριά και σας κάνει νοήμα να πλησιάσετε. Ο τύπος που πήρατε μαζί σας, σας λέει ότι είναι ένας από τους συντρόφους του. Ανεβαίνετε τον λόφο και σας λένε ότι είναι και αυτοί σε αναζήτηση ενός θησαυρού και σας καλέσανε απλά επειδή χαρήκανε που είδαν άλλα ανρώπινα όντα και σας λένε να κάτσετε να μοιραστείτε φαγητό. Όταν βλέπουν την καινούρια σας παρέα σας ρωτάνε γιατί τον πήρατε μαζί σας αυτόν τον κλέφτη και προδότη. Η εκδοχή τους είναι ότι πήγε να τους ληστέψει και να τους δολοφονήσει στον ύπνο τους. Αυτός το αρνείται. Χωρίς πολλά πολλά τους τον παραδίνετε και τον εκτελούν. Καθώς πηγαίνετε να κάτσετε για φαϊ, ο Γιάγκος ακούει τον αρχηγό τους να λέει στον υπαρχηγό να σας την πέσουν όταν κάτσετε. Τότε ο Γιάγκος αποφασίζει να επιτεθεί, αλλά δε ρίχνει initiative και παίζει τελευταίος. Βγαίνετε νικητές, βρίκετε τι dagger και συνεχίζετε να σέρνετε τα κουφάρια σας σε αυτόν τον άθλιο κόσμο.
Μετά από μέρες βλέπετε μπροστά σας έναν τεράστιο λάκκο γεμάτο σκουλήκια και προνύμφες αρκετά μεγάλες. Αυτόν τον λάκκο τον περιφρουρεί ένας τεράστιος κοκκινόχρωμος διάβολος που κρατάει μια τρίαινα και ένα μαστίγιο. Ο οδηγός σας σας ενημερώνει ότι ο μόνος τρόπος να περάσετε είναι να τον πληρώσετε και να του ζητήσετε να φτιάξει μια στέρεη γέφυρα με τις σκουληκαντέρες όπου θα μπορείτε να περάσετε. Μετά από διαπραγματεύσεις, σας κάνει μια μικρή έκπτωση και περνάτε. Μπροστά σας βρίσκεται ο προορισμός σας, η πύλη για το Dis. Ο οδηγός σας λέει ότι εδώ είναι το βασίλειο της Tiamat, θεότητας των κακών δράκων και δεν έχει ξαναέρθει. Μπαίνετε σε μια τεράστια σπηλιά όπου στην είσοδο βλέπετε ίχνη διαβόλων. Τα ακολουθείτε για λίγο, αλλά μετά το έδαφος γίνεται πετρώδες. Στο βάθος της σπηλιάς είναι μια γιγαντιαία δίφυλλη πόρτα και 4 ανοίγματα υπάρχουν στα πλάγια. Μπαίνετε στο πρώτο όπου βιώνετε μια τρομακτική ζέστη και αποπνικτική ατμόσφαιρα. Στο βάθος βλέπετε έναν τεράστιο σωρό με θησαυρούς κάθε είδους. Υποψιασμένοι ότι εδώ παίζει να είναι το λημέρι του βασιλιά των κόκκινων δράκων την κάνετε με ελαφρά. Όντως εδώ είναι τα λημερια των αρχιδράκων και μάλιστα στο ένα ο ένοικος είναι μέσα αλλα δε σας δίνει σημασία. Σαν έξυπνα παιδιά δεν αγγίζετε τίποτα σε καμία καβάτζα. Μετά όμως φτάνετε σε μια σπηλιά που δε φαίνετε να είναι δράκου καθώς η ατμόσφαιρα δε βγάζει την ίδια αποφορά. Εκεί στο κέντο μιας λίμνης βλέπετε ένα σωρό χρυσάφι. Σας ασκεί μια περίεργη έλξη αλλά αποφεύγετε τον πειρασμό και προχωράτε. Σε ένα από τα ανοίγματα βλέπετε μια πόρτα. Την πλησιάζετε αλλά σας πιάνει μια αίσθηση φόβου και κακίας. Συμπεραίνετε ότι εφόσον στις άλλες σπηλιές είναι οι δράκοι και υπάρχει μόνο η πόρτα που δεν έχετε ανοίξει ότι εδώ είναι το παλάτι της Tiamat και φεύγετε με την ουρά στα σκέλια.
Ανοίγετε την πόρτα στο βάθος και βλέπετε τους διαβόλους που ψάχνατε να τις παίζουν με κάτι τεράστιες αράχνες. Κάνετε ντου και νικάτε. Βρίσκετε το αντικείμενο του πόθου, ο οδηγός σας δίνει συγχαρητήρια και σας αποχαιρετάει και επιστρέφεται στην άγγελο που σας έδωσε το quest. Σας λέει κι αυτή μπράβο και σας λέει ότι επειδή εκεί που ψοφήσατε είναι ακόμα ο δράκος αν θέλετε να παίξει resurrection αλλού. Της ζητάτε να σας αφήσει κοντά στον άλλο τυπά που πάει icewind dale.
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Sessions 12-13-14

Mon Nov 28, 2022 6:26 pm
Αφού σας αφήνει εκεί που ζητήσατε, ψάχνετε να βρείτε το καραβάνι του Peddywinkle. Το βρίσκετε και συνεχίζετε μαζί του μέχρι τις 10 towns. Στο δρόμο δε συμβαίνουν πολλά πράγματα, εκτός από ένα σημείο όπου είχαν δολοφονηθεί έμποροι και μετά από ψάξιμο, ανακαλύψατε ότι τους είχαν επιτεθεί γκόμπλιν και ορκ. Αποφασίσατε να στήσετε ενέδρα αλλά αυτά στη διάρκεια της νύχτας φύγανε. Προς το τέλος του ταξιδιού σας επιτεθήκανε 3 Ankheg. Αφού τα σκοτώσατε, κατορθώσατε να σώσετε ένα κέλυφος για να το κάνετε πανοπλία. Φτάνετε στο Targos και ο Peddywinkle σας λέει ότι στην πραγματικότητα ο λόγος που ήρθε εδώ είναι για να βρει τη μελέτη ζωής ενός μάγου, του Damien. Αυτός ήρθε εδώ πέρα πριν από πολλά χρόνια με σκοπό να βρει θεραπεία για πανούκλα και άλλες αρρώστιες. Προς το τέλος της ζωής του και αφότου πέθανε η γυναίκα του άρχισε να ασχολείται με πιο μακάβρια πράγματα ώσπου έγινε μια μεγάλη χιονοστοιβάδα και χάθηκε ο πύργος του. Σας λέει να πάτε σε έναν έμπορο χαλφλινγκ που μένει στο Lonelywood, μια πόλη στα δυτικά. Συμφωνείτε να κρατήσετε το 50% των αντικειμένων και οτιδήποτε άλλο βρείτε αλλά να του δώσετε ότι βρείτε σχετικά με τις μελέτες.
Στα βόρειοανατολικά πάτε σε μια αποικία νάνων και κανονίζετε μετά από έξυπνο παζάρι του Ορκαν με το κύπελλο με το ρούμι να σας φτιάξουν μια πανοπλία απο το Ankheg.
Βρίσκετε τον Ρέτζις και μαθαίνετε ότι είναι ο καλύτερος χαράκτης κόκκαλου σφυροκέφαλης πέστροφας, ένα είδος μοναδικό στις 3 λίμνες που από το κόκκαλο του φτιάχνουν χειροτεχνήματα. Αυτός σας λέει ότι μπορεί να έχει πληροφορίες ένας γέρος βάρβαρος,ο Κινούκι που μένει βόρεια. Σας προτείνει να τον βρείτε και αν μπορείτε να του φέρετε πέστροφες από αυτόν, γιατί πιάνει τις μεγαλύτερες. Σε αντάλλαγμα θα σας δώσει σε μειωμένη τιμή δικά του χειροτεχνήματα σε μειωμένη τιμή. Σας λέει ότι θα κανονίσει να βρεθείτε σε ένα συγκεκριμένο σημείο με τον φίλο του τον Ντριζτ. Εσείς ξέρετε ότι αυτός είναι ένας διάσημος ντρόου ρέηντζερ. Επίσης
Φτάνετε στο σημείο του ραντεβού, όπου μέσα στο πυκνό χιόνι βρίσκετε ένα καταφύγιο. Την ώρα που φυλάτε σκοπιά παίρνετε χαμπάρι κάτι λύκους που πάνε να κάνουνε επίθεση στα άλογα και τις προμήθειές σας. Την ώρα της μάχης φτάνει και ο Ντριζτ με ένα μαύρο τεράστιο πάνθηρα και σκοτώνετε τους λύκους. Μιλάτε για λίγο κοιμάστε και ξεκινάτε το ταξίδι σας βόρεια προς τον Κινούκι. Το ταξίδι κυλάει αρκετά εύκολα με τον Ντριζτ οδηγό και μετά από 3 μέρες βρίσκετε τον Κινούκι. Εκεί μαθαίνετε ότι ο μάγος το έπαιζε καλός αλλά στην πραγματικότητα έκανε πειράματα με νεκρομαντική μαγεία. Οι βάρβαροι πήγαν να του ζητήσουν το λόγο και εκεί ο Κινούκι πήρε τη γυναίκα του μάγου γιατί όπως είπε δε τον αγαπούσε πια γιατί είχε γίνει ένας άκαρδος μπάσταρδος. Μετά από κάποια χρόνια έγινε μια τεράστια χιονοστοιβάδα, όπου αφανίστηκε όλη η φυλή του Κινούκι και ο πύργος του μάγου. Σας λέει πως περίπου να βρείτε τον κύκλο των δρυϊδων και τη μεγάλη βελανιδιά και από εκεί σας λέει που περίπου ήταν ο πύργος. Τρώτε πίνετε και την επόμενη μέρα ξεκινάτε. Όταν αποχωρίζεστε σας δίνει τις προμήθειες που ζήτησε ο Ρέτζις και χαιρετάει. Ο Ντριζτ σας οδηγεί μέχρι ένα σημείο, σας εύχετε καλή τύχη και φεύγει κι αυτός.
Πάτε καλά στην κατεύθυνση που πρέπει, βρίσκετε την βελανιδιά. Εκεί έχετε μια αψιμαχία με ένα τέρας αλλά δε μασάτε. Φτάνετε στον κύκλο των δρυϊδων όπου είναι κάτι πέτρες ουσιαστικά. Μετά από ψάξιμο και σκάψιμο ανακαλύπτετε ότι στην πραγματικότητα αυτές οι πέτρες είναι οι πολεμίστρες ενός πύργου. Βρίσκετε μια καταπακτή και μπαίνετε μέσα. Αυτός πρέπει να είναι ο πύργος. Ξεκινάτε την κατάβαση και βλέπετε ότι ο πύργος εχει ουσιαστικά καταρρεύσει σε μια τεράστια σπηλιά και μάλιστα ένα μέρος του έχει αποκολληθεί και βρίσκεται πιο κάτω μέσα στην σπηλιά. Μέσα στον πύργο κλασσικά δίνετε τη μια μάχη μετά την άλλη με διάφορα τέρατα, απέθαντους και λοιπά. Κατόπιν αποφασίζετε να πάτε στον αποκολλημένο πύργο. Εκεί ο Γιάγκος διαπιστώνει ότι η μαγεία δε λειτουργει όπως πρέπει και μάλλον είναι ενθύμιο από την εποχή του Sundering όταν η μαγεία παντού στον κόσμο είχε πρόβλημα. Δίνετε κι εκεί μάχες και κάποια στιγμή βρίσκετε τον μάγο ή ότι έχει απομείνει από αυτόν, καθώς έχει μετατραπεί σε κάποιου είδους απέθαντο. Ξεκινάει η μάχη και στέκεστε τυχεροί, καθώς την ώρα που πάει να πετάξει μια fireball σκάει και μια πάνω του και ψήνεται...
Βρίσκετε το εργαστήριο του και τις σημειώσεις του. Προσπαθεί ο Γιάγκος να τις διαβάσει αλλά θέλει πολύ χρόνο. Το κάνει στη διάρκεια του ταξιδιού και ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα ήθελε να γίνει λιτς και οι άρρωστοι βάρβαροι που φώναζε δήθεν να γιατρέψει στον πύργο του ήταν πειραματόζωα. Φτάνετε πίσω και αποφασίζετε ότι δε θέλετε άλλο να σας κοροϊδεύουν έτσι πάτε τσαμπουκαλεμένοι να τον βρείτε. Ο πανδοχέας παίρνει χαμπάρι ότι πάτε να κάνετε τσαμπουκά και φωνάζει φρουρά. Πάνω στο δωμάτιο του ο Ορκάν τον αρπάζει από το λαιμό και τον ρωτάει γιατί σας είπε ψέμματα ότι ο μάγος έψαχνε θεραπείες για αρρώστιες. Αυτός σας λέει ότι δεν ξέρετε με ποιον πάτε να τα βάλετε και όταν εσείς του λέτε, όπα ρε μάγκα ποιος είσαι δηλαδής, αποκαλύπτει ότι είναι Red Wizard of Thay, μια οργάνωση μάγων από τα ανατολικά γνωστή για το σκλαβοπάζαρο και την εξουσία. Ξεσπάει μάχη κατά τη διάρκεια της οποίας αυτός φεύγει και σας λέει ότι θα τα ξαναπείτε. Κατεβαίνετε κάτω και βρίσκετε τη φρουρά της πόλης. Σας ρωτάνε που είναι ο Peddywinkle κι εσείς λέτε ότι έφυγε. Πάνε να δούνε και βλέπουν σημάδια μάχης. Σας κατηγορούνε ότι τον σκοτώσατε. Εσείς αρνείστε και σας λένε ότι θα σας βάλουν κρατητήριο μέχρι το δικαστήριο. Ο Γιάγκος ωρύεται ότι είναι ευγενής από το Waterdeep και δεν έχουν δικαίωμα να του φέρονται έτσι. Αυτοί γελάνε και σας λένε ότι το Waterdeep δεν έχει καμιά εξουσία εκεί πάνω. Με τα πολλά και τις φασαρίες έχει σκάσει όλη η φρουρά και σχεδόν όλη η πόλη, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχει νοήμα να πολεμήσετε και παραδίδετε όπλα και εξοπλισμό και μπαίνετε στη στρούγκα. Μετά από 3 μέρες γίνεται το δικαστήριο όπου επειδή ο Γιάγκος συνεχίζει τα καραγκιοζιλίκια τον πετάνε πίσω στο μπουντρούμι να ηρεμήσει. Σας λένε ότι σας πιστεύουν ότι δεν ήταν έμπορος αλλά Red Wizard, καθώς ο Ντριζτ ανακάλυψε ίχνη του. Ο Γιάγκος απαιτεί συγγνώμες και του λένε καλά άντε γεια. Σας παραδίδουν τον εξοπλισμό και σας λένε ότι καλό είναι να μη ξαναδούνε τις σκατόφατσές σας εκεί πάνω
avatar
asxetos
Posts : 2
Join date : 2022-03-07

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Re: Ιστορια μεχρι τωρα

Tue Nov 29, 2022 3:00 pm
gamimenoi aksestoi karavlaxoi ai sixtir tous glytwneis apo red wizards kai den den exoun idea ti fasi %^*(@^#$&$
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 15-16

Wed Dec 21, 2022 7:08 pm
Γυρνάτε στη Luskan και ενημερώνετε τους μάγους στον πύργο για τον red wizard. Σας λένε ότι έχουν προλάβει άλλοι τα μαντάτα και έχουν ήδη αρχίσει να ερυνούν το θέμα. Ο Φαλ πάει στον Τζαρλάξλ να του πει για τον Μόρικ και του λέει ότι έδρασε μόνος του. Επίσης σας λέει ότι κάποιοι ψάχνουν για κορόιδα να πάνε σε ένα dungeon μετά αμοιβής. Εσείς κλασσικά πάτε στο meeting.
Μεταφερόμαστε χρονικά σε ένα δάσος όπου είστε με μια ξωτικίνα ονομάτι Xande. Πριν προλάβετε να καταλάβετε τι παίζει, τις παίζετε με ένα τερατίδιο. Κατά την διάρκεια της μάχης εισπνεύσατε τα σπόρια από κάτι μανιτάρια και χάσατε τη μνήμη σας. Ρωτήσατε την τύπισσα και σας είπε ότι θα επανέλθει κάποια στιγμή, ψιλοκυβίνη είναι όχι κάτι σοβαρό. Σας λέει ότι είναι οδηγός σας για το Dragon's Maw, μια τοποθεσία όπου είναι η αποστολή που σας δώσανε. Δε σας λέει κάτι άλλο. Καθώς προχωράτε θυμάστε ότι είχατε πάει να συναντήσετε ένα τύπο με το όνομα Zaragos. Αυτός είναι με την τύπισσα και σας λέει ότι προταθήκατε να πάτε στο Dragon's Maw να βρείτε ένα ισχυρό artifact που ανήκει στην Cult of the Dragon. Βρίσκετε το μέρος και η τύπισσα σας λέει άντε γεια, μέχρι εδώ ήταν η αποστολή μου. Το μόνο που σας λέει είναι ότι σε αυτό το μέρος υπήρχε η cult of the dragon, μια αίρεση αφιερωμένη στη λατρεία της Tiamat, evil θεά των δράκων. Πριν από αρκετά χρόνια ξεπετάχτηκε μια αίρεση μέσα στην αίρεση, η cult of Tiamat, που δεν τους αρκούσε να λατρεύουν την Tiamat αλλά θέλανε να την φέρουν στον κόσμο με υλική υπόσταση. Ξέσπασε εσωτερική διαμάχη και κερδίσανε οι Τιαματάδες. Κάποια χρόνια αργότερα τους την πέσανε οι Harpers, μια οργάνωση κυρίως από καλούς μάγους και τους πετσοκόψανε. Μετά σκάσανε κάτι κομπολντ για κάποια χρόνια μέχρι που φτάσανε οι τωρινοί κάτοικοι, γκομπλιν κλπ. Μέσα βρήκατε τα γκομπλιν, κάτι ογκρ, κάτι χομπχομπλιν και διάφορα άλλα τερατίδια. Επίσης βρήκατε φαντάσματα των ηττημένων καλτιάρηδων και το ημερλόγιο ενός, όπου λέει ότι από την πείνα καταλήξανε να τρώνε ο ένας τον άλλον και γίνανε ζόμπια και γκουλ. Βρήκατε και ένα μαύρο πράγμα που χωριζότανε στα δύο και έλιωνε πανοπλίες και όπλα. Η μνήμη σας σιγά σιγά επανερχότανε και αυτά είχατε μάθει μέχρι να μπείτε στην τελευταία αίθουσα.
Ο Zaragos σας είπε ότι πριν κάποιο διάστημα κάτι κυνηγοί θησαυρών μπουκάρανε σε έναν τύμβο και γυρίσανε ανάμεσα στα άλλα με ένα πράγμα που έμοιαζε με νύχι δράκου. Δεν ξέρανε την αξία του και το αγόρασε αυτός. Αυτό ήταν το ένα μέρος από ένα artifact, το Dragon's Claw. Το είχανε οι Τιαματάδες. Το έγραψε και στο ημερολογιό του. Δυστυχώς γι αυτόν το ημερολόγιο το διάβασε ο βοηθός του, ο Oliman οπότε μια μέρα που έλειπε το ψείρισε και έφυγε. Επίσης μέσα στο ημερολόγιο έγραφε ότι το άλλο κομμάτι ήταν στο Dragon's maw και ο μόνος τρόπος να μπεις ήταν μέσω μιας γέφυρας η οποία όμως ανέβαινε και ο χειρισμός ήταν από μέσα. Όμως στο δωμάτιο με τα αγάλματα υπήρχε και άλλος τρόπος να μπεις. Επίσης σας προσφέρει 1500gp. Μόλις έφυγε η τύπισσα, σας είπε πριν μπείτε στην τελική αίθουσα να πιείτε κάτι Potions, είναι πολύ σημαντικό. Μπαίνετε μέσα και βλέπετε τον βοηθό του μάγου με το Stuff πλήρες και σας σκίζει τον κώλο, στην πορεία όμως πέφτει κι αυτός. Όπως είστε ξαπλωμένοι και νοιώθετε το σφιχταγκάλιασμα του θανάτου, μπαίνει η τύπισσα και λέει ότι αυτό ήταν πιο εύκολο από όσο νόμιζε, παίρνοντας το αντικείμενο. Εκείνη την ώρα ακούτε μια γνώριμη φωνή, του Zaragos. Όπως κατάλαβες, της λέει, αυτό το πράμα είναι ψεύτικο. Καιρό τώρα υποψιαζόμασταν ότι είσαι ρουφιάνα αλλά δε σε είχαμε πιάσει στα πράσα. Τώρα την πούτσισες. Έλα μαζί μας με το καλό. Εκείνη την ώρα σας σκάει η μνήμη, ότι μετά που σας έδωσε τα Potions, σας είπε ότι υποπτεύεται ότι η Xande είναι ρουφ αλλά θέλει αποδείξεις. Ο βοηθός του δεν έκλεψε το αντικείμενο αλλά είναι στο κόλπο. Ο τυπάς είναι Illusionist και τα potions είναι για να δείχνετε χτυπημένοι, καθώς θα κάνει μόνο εφετζιες. Ο Zaragos νόμιζε ότι η τύπισσα δούλευε με όσους από την cult of Tiamat είχανε απομείνει και έλπιζε να πιάσουν και από αυτούς. Τότε αυτή γέλασε και είπε ότι με αυτούς τους βλάκες δουλεύει καμιά φορά για κέρδος και ότι στην πραγματικότητα δουλεύει μόνο για την πάρτη της. Τότε της λέει πάλι έλα με το καλό. Αυτή γελάει και την ώρα που αρχίζει να παγώνει το δωμάτιο, μεταμορφώνεται σε White Dragon. Μια επική μάχη ξεσπάει, όπου οι άλλοι δεν κάνουν και πολλά πράγματα, κάθως δεν είχαν έρθει προετοιμασμένοι για μάχη, όπως μάθατε μετά. Σφάζετε τον Δράκο και στη συζήτηση που ακολουθεί, σας λένε ότι άμα το ξέρανε δε θα σας είχαν εκθέσει σε κίνδυνο απροειδοποίητα και θα είχαν έρθει πιο προετοιμασμένοι. Μετά από πίεση, μαθαίνετε ότι αυτοί είναι Harpers και θα σας έχουνε στο νου σας αν χρειαστεί.
Μετά ο πόντιος επειδή ήθελε να πάει να δει Πασχαλίδη το λήξαμε
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 17

Sat Mar 04, 2023 7:09 pm
Γυρνάτε Waterdeep κι εκεί που βολτάρετε ένα πηγαίνατε προς το σπίτι της δράκαινας, ένα πιτσιρίκι πάει να ψειρίσει τον Γιάγκο. Τον ρωτάτε που μένει και σας πάει και είναι το σπίτι της δράκαινας. Σας λέει ότι δε θέλει να ξαναγυρίσει πίσω στο ορφανοτροφείο, καθώς η Xande τον πήρε από κει και του φέρεται καλά. Εκεί ήταν και άλλα παιδάκια. Ρωτάτε που μπορεί να πήγαν τα άλλα αλλά δεν ξέρει. Μέσω μαγικών μαθαίνετε ότι τα πήγαινε στον νεκροθάφτη. Πάτε στο κοράκι και μέσω ευγενικών τρόπων και ερωτήσεων (εδώ γελάμε) σας λέει ότι τα έδινε σε έναν τυπά αλλά δεν ξέρει κάτι άλλο. Μην έχοντας τίποτα άλλο κατά νου, πάτε στην Κιβωτό του κόσμου να δείτε μήπως ξέρουν τίποτα εκεί χάμω. Ρωτάτε από δω, ρωτάτε από κει και μαθαίνετε ότι πρόσφατα πέθανε ένα πιτσιρίκι πηδώντας από ένα παράθυρο και τα άλλα πιτσιρίκια έχουν εφιάλτες και σημάδια βασανισμού. Αφού σιγουρεύεστε ότι η φάση δεν είναι πατέρας Αντώνιος ανακαλύπτετε ότι ένα παδάκι είναι σατανιασμένο. Μιας και δεν είστε πάτερ Κλεομένης να το εξορκίσετε το αρχαίο πνεύμα του κακού δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, ένας σκαιώδης δαίμονας. Τον τρώτε και στο ενδιάμεσο μαθαίνετε ότι ο φίλος σας ο Red Wizard έπαιρνε τα παιδιά και τα πήγαινε βόρεια, κάπου στο βασίλειο των Ορκ. Ε δε πάμε μια λέτε?
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 18

Sat Mar 04, 2023 7:19 pm
Φτάνετε το λοιπόν στο Ορκοβασίλειο όπου βλέπετε δε σας βλέπουν και πολύ θετικά κάποιοι. Μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι ένας Ορκης δεν πολυγουστάρει τον τωρινό βασιλιά και ετοιμάζει ανταρσία. Στην πρώτη πόλη πάει να γίνει τσαμπουκάς με κάτι φασιστο-ορκ αλλά εσείς σκεφτόμενοι λογικά ότι καλό είναι να μην τα βάλετε με ολόκληρο βασίλειο την κάνετε. Φτάνετε πρωτεύουσα και βρίσκετε τον βασιλιά Ομπουλντ. Σας λέει ότι το τελευταίο που θέλει τώρα είναι πόλεμος, καθώς υπάρχουν προβλήματα με απέθαντους στα βόρεια. Εσείς λέτε να πάτε και στον ανταγωνιστή και βλέπετε ότι έχει σαν σύμβουλο έναν παλιοφιλο, τον Red Wizard. Επίσης σε μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή ο Ορκάν βρίσκει τον πατέρα του και μαζί ένα μέρος της χαμένης παιδικής του αθωότητας. Τα πίνετε με τον μπαρμπα-Ορκ και το πρωί που πάτε να φύγετε για να εξερευνήσετε τα ζόμπια σας την πέφτους ασσασινοι, σταλμένοι από τον Red Wizard. Επίσης μαθαίνετε ότι αυτός θα φύγει σύντομα προς τα βόρεια και αποφασίζετε να του στήσετε ενέδρα. Αυτή πάει καλά και τον συλλαμβάνετε. Μετά από ανάκριση, μαθαίνετε ότι ο σκοπός του είναι να υποκινήσει εμφύλιο ώστε να υπάρχουν πολλά πτώματα διαθέσιμα για τον στρατό των απέθαντων. Επίσης σας λέει ότι έχει ισχυρούς φίλους που τον ψάχνουν. Τον ξεκάνετε ύπουλα και επιστρέφετε με τα νέα. Τότε φεύγει fellowship με ορκ, ξωτικα κλπ και βρίσκετε ότι όντως έχουν στήσει με μαγικό τρόπο βάση Red Wizards και πολλά πτώματα. Τα ορκ κάνουν ειρήνη και ζητάνε βοήθεια από ξωτικά, ανθρώπους και όποιον μπορεί. Περιστέρια φεύγουν με τηλεγραφήματα κλπ και περιμένετε βοήθεια. Στο ενδιάμεσο ο μπαμπα-Ορκάν σας λέει ότι έχει αφήσει κάπου κρυμμένο θησαυρό και επειδή αυτουνού δε βαστάνε πια τα κόκκαλα σας δίνει ένα χάρτη να πάτε εσείς που είστε νέα παλικάρια και βράζει το αίμα σας.
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 19-20

Sat Mar 04, 2023 7:26 pm
Πάτε το λοιπόν στο μέρος που σας είπε ο παΤέρας και είναι ένα απλό κλασσικό dungeon για να πάρετε κάνα λεβελ και κάνα θησαυρό.
Γυρνάτε πίσω και αναμένετε τις ενισχύσεις να την πέσετε στους απέθαντους όταν μαθαίνετε ότι τους την έπεσε ένας σκιώδης στρατός από το πουθενά. Ο αρχηγός αυτού του στρατού ζητάει ακρόαση από τα Ορκ και πάτε κι εσείς. Βλέπετε ότι αυτός είναι ένας μισο-δαίμονας (tiefling) με το όνομα Άφρον. Μαζί του έχει κάποιους σκιώδεις, και κάποιους μισο-σκιώδεις. Αυτός λέει ότι οι δικοί του μισούνε τους Red Wizards και τους κυνηγάνε όπου τους βρούνε. Ο Γιάγκος τον ρωτάει αν είναι απο το Shadowfell, γιατί σκοτώσανε έναν δαίμονα από κει. Λέει απλά ότι ήρθαν από μακριά. Το βράδυ που κοιμάστε αμέριμνοι στην πρεσβεία των ξωτικών, σκάει ο σωματοφυλακάς του, τον οποίο ξέρετε απλά σαν σπαθί. Σας λέει ότι κάνατε μαλακία που είπατε ότι σκοτώσατε έναν σκαιώδη δαίμονα και για να το ξεπληρώσετε πρέπει να βρείτε ένα αντικείμενο σε ένα μέρος που αυτός δεν μπορεί να πάει. Σας στέλνει κλασσικά στο λημέρι ενός νεκρού αρχιμάγου κι εκεί μετά από εξερεύνηση και μάχες βρίσκετε αυτό που ψάχνατε.
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Session 21-22

Sat Apr 01, 2023 3:00 pm
Έρχεται μήνυμα για τον Μιχαηλοφ από έναν μπάρμπα του στο High Forest να παει για επίσκεψη. Στο δρόμο σας βρίσκουν κάτι ranger και σας λένε για ένα χωριό που κινδυνεύει. Πάτε και μπλέκετε σε μια διαμάχη ορκ και ανθρώπων. Εξαφανίζονται τα ζωντανά των ανθρώπων και κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι φταίνε τα Ορκ. Τελικά αποδεικνύεται ότι φταίει ένας κακός μάγος με μια τρελή δρυίδισσα που ζωντανέψανε μια βελανιδιά. Με τα πολλά βγάζετε άκρη, στην πορεία όμως βρίσκετε και έναν νάνο κληρικό τον Seymour. Επίσης βρίσκετε και κάτι χάρτες για θυσαυρους.
Φτάνετε High Forest και εκεί μαθαίνετε ότι την αδερφή του Μιαχαηλοφ την απήγαγν Drow πριν από πολύ καιρό. Επίσης μόνο αυτός μαζί με την αδερφή του μπορούνε να ανοίξουνε μια οικογενειακή κρύπτη όπου ο θείος σας λέει ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να εξουσιάζει δράκους ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρει ακριβώς. Σκάει μύτη και ο Έλμινστερ και λέει του Μιχαηλοφ οτι ο μόνος που ξέρει τον τρόπο να γυρίσει πίσω στην εποχή του είναι ο Χάλαστερ, ο τρελός μάγος. Ο θείος σας λέει ότι η γυναίκα του έφυγε πριν πολλά χρόνια να βρει ένα artifact, αλλά δεν έχει γυρίσει. Σας στέλνει σε έναν τυπά που ξέρει κάτι παραπάνω. Με τα πολλά σας πάει να βρείτε ένα χαμένο στο χρόνο χωριό που εξαφανίστηκε πριν πολλά χρόνια. Μάχες, dungeon κλπ μαθαίνετε ότι η θεία ψόφησε και το χωριό θέλει χρόνια ακόμα για να επιστρέψει στον κόσμο γιατί το πήρε ένας ξεχασμένος ανατολίτης Θεός να το προστατέψει.
avatar
Admin
Admin
Posts : 23
Join date : 2022-03-07
https://kwlomparades.forumgreek.com

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Re: Ιστορια μεχρι τωρα

Fri Sep 22, 2023 11:39 am
Λοιπόν, επειδή είχα καιρό να γράψω κι έχω κάψει κάποια, θα το πιάσω από κει που θυμάμαι.

Στο δρόμο κι ενώ ξεκουράζεστε, βλέπετε στον ύπνο σας ότι ο Bane με τον Myrkhoul κάτι λένε με έναν πεντακέφαλο δράκο. Μετά τους βλέπετε να ψέλνουν κάτι πάνω από κάτι αντικείμενα. Μετά βλέπετε τον Bane να τσακώνεται με το δράκο. Πηγαίνετε να βρείτε έναν λόγιο νάνο που ίσως ξέρει κάτι παραπάνω. Αυτός έχει πάει σε μια αποστολή να βρει αρχαία γνώση. Καταλήγετε σε ένα super dungeon, όπου υπάρχουν απέθαντοι και μια cult φανατικών δρακόφιλων. Με τα πολλά βρίσκετε το πρώτο σφυρί που φτιάξανε οι νάνοι προς τιμήν του Moradin. Εκεί ο φύλακας της κρύπτης του πρώτου ιερέα σας λέει ότι αυτό είναι καταραμένο και πρέπει να καταστραφεί αλλά αυτός δε μπορεί να το κάνει. Αναλαμβάνει δράση ο Seymour και ρίχνει 20αρι. ez gg.
Αφού ρωτάτε τον λόγιο για το όνειρο, σας λέει ότι πληροφορίες μπορείτε να βρείτε μόνο στο Candlekeep. Σας δίνει και ένα βιβλίο με την ιστορία των πρώτων κληρικών του Moradin για να μπείτε.
Πάτε Candlekeep και μαθαίνετε ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν, ο Bane με τον Myrkhoul και την Tiamat ρίξανε κατάρες σε αρχαία όπλα, νάνων, ξωτικών, Ορκ και χαλφλινγκ. Μαθαίνετε ότι των νάνων είναι το σφυρί που καταστρέψατε, των χαλφλινγκ είναι μια σφεντόνα που μαθαίνετε και την τοποθεσία του στο περίπου, των ορκ είναι ένας διπλοπέλεκυς και των ξωτικών είναι ένα πετράδι. Το ενδιαφέρον είναι ότι το πετράδι βρίσκεται στο θησαυροφυλάκιο του Μιχαήλος, καθώς κατάγεται από βασιλική γενιά, αλλά είναι εξόριστος λόγω απαγορευμένου έρωτα ενός πρόγονου του.
Επίσης βρίσκετε ένα βιβλίο που μιλάει για μια παλιά οικογένεια στο Waterdeep. Ο Γιάγκος σας λέει ότι αυτη η οικογένεια ήταν ενός εμπόρου, όπου βρέθηκε δολοφονημένη η γυναίκα του και τα 2 παιδιά του ενώ αυτος έλειπε εκτός πόλης. Μετά τα πούλησε όλα και έφυγε. Το βιβλίο είναι το ημερολόγιο της υπηρέτριας.
Μόλις ανοίγει το βιβλίο ο Γιάγκος βγαίνει από μέσα το φάντασμα μιας κοπέλας που δεν έχει γλώσσα. Διαβαζοντας το μαθαίνετε ότι αυτός ο έμπορας έκανε κάτι σατανιστικές τελετές με τον Κατσούλα και τη Μαριέτη.

Μετά παίξαμε λίγο ακόμα, αλλά το έχω κάψει, ας το πιάσουμε από εκεί καλύτερα
Sponsored content

Ιστορια μεχρι τωρα Empty Re: Ιστορια μεχρι τωρα

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum